Laat je inspireren

Lookbook 20-21

Laat je inspireren

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 20-21 online of bestel jouw eigen exemplaar gratis en laat je inspireren door 156 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.

Wat vonden anderen van het magazine?

Een gemiddeld cijfer van 8,9 uit 276 beoordelingen.

8,9
9

mijne dada enkel aal ideetjes opdoen is keileuk

10

Prachtige collectie meubels ! Ik ben op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. Jullie keuze aan stoelen is zo uitgebreid, ik zal zeker iets vinden naar mijn zin ! Tot snel in een van jullie filialen! Dank voor de mooie catalogus, daar kan je uren in wegdromen!

8

Inspirerend voor mensen, zoals ik, zonder creatieve inspiratie.

7

Leuk vormgegeven. Interessant om ideeën op te doen naar inrichting toe.

10

Mooi lookbook met mooie foto’s en veel woon inspiratie!

10

Prachtig Lookbook, zeer mooie lay-out, echt inspirerend.

8

Bijzonder mooie foto’s, leuke woonideetjes!

8

fijnn dat je alle meubels met hun specificaties en prijs achteraan terug vindt. In de winkel testen we uit wat er - voor ons - goed zit. thuis kunnen we dan aan de slag met maten, kleuren (en kunnen we ook onns budget beheersenn)

8

Leuk boek met veel goede ideetjes voor ons nieuwe interieur!! Love it 😍.

10

Prachtige combinaties, elke bladzijde genieten van mooie meubels. Een zalig me-momentje..